Lokaal adverteren voor duizenden passanten

Indoor en outdoor LED schermen op vele locaties in Groningen.

Bekijk onze adverteer locaties

Doelgericht en lokaal adverteren?

In de stad Groningen hebben wij op het moment twee doelgerichte locaties. Zo kan u lokaal voor het juiste publiek adverteren.  U heeft de mogelijkheid om uit twee locaties te kiezen. Onze eerste locatie die in 2019 werd geïntroduceerd is Makro Groningen. Hier hebben wij een LED scherm van vier vierkante meter geïnstalleerd. Dit LED scherm is in de Makro te vinden waar mensen het langst stil staan. Dit is de kassa/uitgang. Zo komt u vaker langs en wordt u door meer mensen gezien. Makro Groningen is de perfecte locatie om lokaal en gericht te adverteren. Bent u een B2B gerelateerd bedrijf? Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste pakket en maken van de beste advertentie om succesvol van start te gaan!

Sportcentrum Balili is onze tweede locatie. Dit is een veelbezochte sportschool aan het Hoendiep in Groningen. In Sportcentrum Balili komt een brede doelgroep sporten, fitnessen of gebruik maken van de wellness. Hier hebben wij een twee vierkante meter scherm hangen waar u op kan adverteren. Wilt u nu juist graag het brede publiek bereiken en meerdere mensen aanspreken die gerelateerd zijn aan sport, studie en meer? Dan is Sportcentrum Balili de perfecte plek. Wij helpen u graag bij kiezen van het beste pakket en de juiste advertentie om goed te adverteren.

Wilt u graag advies bij het maken van de juiste keuze of vindt u niet wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Neem contact op